lördag 3 augusti 2013

Huvudanledningen

...till att jag återuppväckt bloggen.

Igår så parades "Poppins" med "Rex", Dixietown Sanningens Pilot.

Rex är en ytterst cool och sansad hund som funkar fint i alla situationer. Han är utställd fem gånger med 3 BH-placering och en gång 2:a med CERT. Han har en jättebra storlek, gissningsvis 50 cm. Han har bara prövat på lurecoursing än så länge men hans mamma är lurecoursingchampion och hans kullsyster har ett cert. Hans farfar är pappa till många fina lurecoursinghundar.

Poppins är en otroligt trevlig hund, vänlig och säker. En mycket duktig lurecoursinghund som snabbt blev champion. Hon är mamma till "Popkullen" vars pappa "Mumrik"  är halvbror med Rex pappa. (Är ni med? )Popkullen är så här långt lovande både vad gäller exteriör och springförmåga. Förhoppningsvis kommer flera av valparna ut i ringarna och på banorna nästa år. Poppins är en stor men elegant tik. Hon är ca 50 cm hög. Utställd  med ck som ung..Tikarna i hennes förra kull blev bra i storlekarna men hanarna väl stora. En mycket stor.

Förväntade färger på valparna är brindle och fawn med mer eller mindre vitt. Svartpigmenterade samt blåpigmenterade.
Länk till kullen: 
http://thewhippetarchives.net/testmating.php?dam=81268&sire=71407


Poppins och Rex




Är du intresserad av valp i december så hör gärna av dej till mej på mail eller telefon. Referenser till ägare av Poppins nu drygt ettåriga valpar kan lämnas, samt till matte och uppfödare till Rex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar