söndag 11 april 2010

Lurecoursingsäsongen har börjat

Äntligen har lurecoursingsäsongen börjat!
Vi har väl tänkt ta det tämligen lugnt i år men några tävlingar och kanske någon träning ska vi väl få till i alla fall.

Vi har konditionstränat lite sedan snön försvann men känner oss inte i värst bra form än så det ska vi fortsätta med framöver.

Igår var det i alla fall dags för årets första prov och då som vanligt söderut och i Skåne! Det fina fältet i Sjöbo var platsen och dit begav vi oss strax före fem på lördagsmorgonen i en fullastad gammal passat. Med var förutom jag och mina hundar även Monica och Jansson och Ann, Laika och Lilja. Och dessutom Oskar.

Väl i Sjöbo så möttes vi upp av Schnapps, Springeldens Third-Edition, och hans husse Jan, och Elin och Gucci med familj.
Dessutom var Poppins och Guccis syster Fanny där med sin matte Malin! Jätteroligt att träffa er också!

Först av alla sprang Schnapps som fått tillfälle att springa sitt tredje och sista licenslopp vilket han klarade med glans! Det innebär att samtliga valpar i Jannes och Flingas kull nu har sina licenser klara!
Tre av dom, Müsli, Lilja och Jansson, har ju också prövat på att tävla så smått och förhoppningsvis kommer de övriga ut och testar det i år också!
Tack alla trevliga och engagerade hussar och mattar som gjort detta möjligt!!


Vackra Schnapps poserar med sitt läckra halsband av skallerormsskinn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar